''PIKSI JE NAJGORI TRENER KOGA SAM VIDEO ZA ŽIVOTA'': ATMOSFERA SE SVE VIŠE PODGREVA!
Dragan Stojković Piksi u razgovoru sa Lukom Jovićem i Dušanom Tadićem, Foto: Hollandse Hoogte / Shutterstock Editorial / Profimedia

euro 2024

''PIKSI JE NAJGORI TRENER KOGA SAM VIDEO ZA ŽIVOTA'': ATMOSFERA SE SVE VIŠE PODGREVA!

Nije se libio da kaže sve što misli

Objavljeno:

U specijalnoj emisiji "Otvoreni studio" o debaklu "Orlova" na Evropskom prvenstvu u fudbalu, ali i o potencijalnom odlasku Piksija sa mesta selektora uključio se i bivši rijaliti učesnik Miki Đuričić.

Poznato je da je Miki Đuričić strastveni navijač i da fudbal voli koliko i život. Bivši rijaliti učesnik se sada telefonski uključio u spacijalnu emisiju "Otvoreni studio" na Informer televiziji, te je opleo po Draganu Stojkoviću Piksiju, pa prokomentarisao njegov kiks na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Dragan Stojković Piksi
Dragan Stojković Piksi foto: Mahmut Serdar Alakus / AFP / Profimedia

- Biću surovo realan. Krenućemo od taktike, ona je bila "zuvaljka iz zadnje linije". Nemojte da zaboravite da smo se mi jedva kvalifikovali, dva puita smo izgubili od Mađarske, tu je bilo svašata. Ovo je naša surova realnost. Pazite, od Engleza smo izgubili 1:0, onda smo potcenili Slovence. Oni su bili dobri, a Danci nisu ništa pokazali, sa njima smo mogli da igramo i pobedimo. Nažalost, ja moram da kažem, trener je trebao još posle Katra da podnese ostavku, posle tih loših kvalifikacija. Ja nemam ništa protiv čoveka - rekao je Miki, pa nastavio:

Miki Đuričić
Miki Đuričićfoto: Printscreen/jutjub/zadruga

- Nas fudbaleri nikada nisu obradovali. Piksiju na konferenciji za štampu fali vokabular, on dreči, a slušajte odbijkaškog trenera. A zašto? Fudbaleri su sa 20 godina postali milioneri i školu su batalili. Retko koji je i srednju završio, a da ne pričam o njihovim životnim izborima. Pogledajte košarkaše i odbojkaše, to su sve obrazovani ljudi, a o vaterpolistima da ne pričam - iskreno je Đuričić ispričao.

- Ja nisam neki stručnjak za fudbal, ali ono što sam ja Piksija slušao na konferenciji za štampu, delovao je kao neki seoski fudbaler, koji na SOS kanalu posle utakmice priča nešto bezveze. Ali i mi imamo prevelika očekivanja od fudbalera. Oni nas nikada nisu obradovali, ne računam staru Jugu. Evo, ja ceo život navijam za Partizan i najbolji igrač za mene, svih vremena, je upravo Piksi, a najgori trener kog sam video za života - rekao je on u emisiji na Informer TV.

Bonus video:

01:17

Okupljeni igraju fudbal ispred ministarstva

(Espreso/Informer/Prenela:Iva Krga)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.